By continuing use this site, you agree to the Terms & Conditions and our use of cookies.
Canon Speedlite EL-5Canon Speedlite EL-5
  • New
€650.00Price
Canon CG-800 Charger
  • New
€97.00Price
This is Caption
Our Latest News
CANON EOS R50

CANON EOS R50

BORN TO CREATE Bëjeni përmbajtjen tuaj të dallohet dhe tejkalojini limitet e krijimtarisë me një kamerë të dedikuar. Për fotografi me pamje profesionale dhe filma 4K që ju frymëzojnë të krijoni më shumë. KRIJIMTARI PA MUNDIME Frymëzohuni me grupimin krijues që ju mundëson modifikime të shumta për çdo pamje që nxirrni. Creative Assist dhe Advanced A+ bëjnë punën e vështirë për ju. Thjesht zgjidhni efektin tuaj të preferuar. RENDIMENT I LARTË NË DRITË TË ULËT Sensori i madh formati APS-C ofron shkrepje të arrira në dritë të ulët. Zgjidhni modalitetin e skenës natën dorazi për të shkrepur disa foto bashkë e për t'i shkrirë në një foto më të qartë. FOKUS MË I SHPEJTË NË GJITHË KUADRIN I shpejtë dhe i saktë. Në 651 zona edhe pranë skajeve të kuadrit5. Dual Pixel CMOS AF II njeh dhe gjurmon më shumë subjekte me shpejtësi të madhe, duke e bërë fokusimin më të besueshëm se kurrë. HYNI NË BOTËN E VIDEOPRODUKSIONIT Nga filmat 4K deri te transmetimet me qartësi të kristaltë, EOS R50 përmbledh kapacitete profesionale në video për t'u shtuar finesë krijuese përmbajtjeve tuaja për rrjetet sociale. LËVIZJE E NGADALËSUAR PËR IMPAKT A keni menduar ndonjëherë se si duket përmbajtja juaj kuadër pas kuadri? Krijoni më shumë dramaticitet me lëvizje të ngadalësuara për një pamje të ndryshme. Transmetime dhe videotelefonata të përmirësuara Me lidhjen USB mund ta përdorni lehtësisht EOS R50 si një kamerë interneti për videotelefonata ose transmetim me cilësi të lartë. Thjesht lidhni dhe transmetoni7. LIDHJE TË NJËSUARA Thyeni kufijtë, jo ritmin tuaj. Transferoni skedarë multimedia për shpërndarje të menjëhershme, duke përdorur programin Camera Connect, ndërsa lidhja Bluetooth® dhe Wi-Fi gjithnjë aktive mundëson shkrepjen e lehtë në distancë8. Gjithçka thjesht rrjedh Transferoni me aplikacionin Camera Connect që përshtatet në procesin e punës së telefonit tuaj. Shkarkoni foto dhe video, transferoni imazhe ndërsa shkrepni. Gjithçka në vendin e vet. Shtypni për të filluar. Shtypni për të ndaluar. Kur jeni në kuadër, keni nevojë për telekomandë të kamerës. Lidheni telefonin dhe përdoreni për të ndryshuar cilësimet, për të kompozuar pamjen, për të fotografuar - dhe për të filmuar. ZGJERONI AFTËSITË ZGJERONI KOMPLETIN. Përdorni një sërë objektivash dhe aksesorësh, nga dorezat e stativit te mikrofonat, dhe krijoni konfigurimin tuaj ideal për krijuesit.

    Leave a Reply