By continuing use this site, you agree to the Terms & Conditions and our use of cookies.
Canon Speedlite EL-5Canon Speedlite EL-5
  • New
€650.00Price
Canon CG-800 Charger
  • New
€97.00Price
This is Caption
Our Latest News
CANON EOS R8

CANON EOS R8

Kaloni në fotografinë dhe videon kuadërplotë dhe realizoni ambiciet tuaja krijuese. MAKE THE LEAP TO FULL FRAME Jepini krijimtarisë suaj një përditësim kuadërplotë. Efekt më i mirë Bokeh, kënde më të gjera shikimi dhe cilësi figure që do t'ju mahnitin, edhe në ndriçim të ulët. Edhe video kuadërplota Avantazhi kuadërplotë shtrihet edhe në video për rezultate spektakolare kinematografike. Vetëfokusim inteligjent Foto ose video: mbajini subjektet në fokus të mprehtë ndërsa lëvizin nëpër kuadër. AVANTAZHI KUADËRPLOTË Përfitoni diapazon më të madh dinamik, reduktim të zhurmës digjitale dhe detaje qartësie të lartë - ky është avantazhi kuadërplotë i EOS R8 Shkrepni më cekët Ideal për portrete të fuqishme. Me një sensor më më të madh vjen një rreze më e ulët qartësie dhe një gamë më dinamike. Nxirreni në pah subjektin përkundër një sfondi të lëmuar, të shfokusuar me efekt të bukur Bokeh. Kapni më shumë detaje në ndriçime dhe hije. "Mund të shikoni sa pastër del gjithçka." - Alexandra Andreeva. Kamerat kuadërplota, si EOS R8, janë fantastike në shkrepjen e pamjeve atmosferike në kushte ndriçimi të ulët. RREZE QARTËSIE KUADËRPLOTË Krahasoni turbullimin e sfondit të EOS R8 me atë të një kamere APS-C. Subjektet me gjilpërë të mprehtë theksohen më mirë kundrejt sfondeve të lëmuara dhe jashtë fokusit.

    Leave a Reply