By continuing use this site, you agree to the Terms & Conditions and our use of cookies.
Canon Speedlite EL-5Canon Speedlite EL-5
  • New
€650.00Price
Canon CG-800 Charger
  • New
€97.00Price
This is Caption
Our Latest News
CANON RF 28MM F2.8 STM

CANON RF 28MM F2.8 STM

Një objektiv fiks superkompakt e këndgjerë, optimal për fotografinë e rrugës, udhëtimet dhe jetën e përditshme. NJË OBJEKTIV I VOGËL PËR NJË BOTË TË GJERË KRIJUESE Me modelin e bukur të hollë e petashuq dhe një aperturë të shpejtë f/2.8, objektivi kuadërplotë RF 28mm F2.8 STM është krijuar për të qenë i vogël dhe përbën objektivin ideal për fotografimin e udhëtimeve, rrugëve dhe jetës së përditshme falë kombinimit të përmasave të vogla dhe rrezes fleksibël fokale, si dhe aperturës së shpejtë. I vogë dhe i fuqishëm RF 28mm F2.8 STM është një objektiv i hollë, praktik, kuadërplotë për kamerën tuaj EOS R, një përmirësim për të sjellë më pranë krijimtarinë dhe cilësinë. Model peshëlehtë, kompakt dhe petashuq Ky objektiv peshëlehtë e kuadërplotë RF është i gjerë, i hollë dhe gati për të frymëziar krijimtarinë tuaj falë dizajnit superkompakt. Aperturë e shpejtë f/2.8 për krijimtari në çdo kohë Vijoni të shkrepni në dritë të ulët dhe eksperimentoni me turbullimin e sfondit për t'i bërë subjektet të dalin në pah. Një avantazh i vërtetë në përmasa Shikoni se si krahasohen përmasat e EOS 6D Mark II DSLR me objektivin petashuq EF 40mm përkundër EOS R8 me objektivin RF 28mm F2.8 STM.

    Leave a Reply